Om

Framgångsrikt ledarskap är ett företag inom ledarskap och organisationsutveckling vars fokus är att skapa hållbara organisationer

Konsulter

Anders Larson chefscoach, outplacement, organisations- och ledarskapsutveckling, föreläsare, författare och ICF ACC coach, fil.mag i beteendevetenskap/psykologi och marknadsekonom. Anders har arbetat med många olika företag och offentliga organisationer som kommuner, regioner och statliga verk. Anders har 20 års erfarenhet av att arbeta med chefer och organisationsutveckling. Kontakt anders@framgangsrikt-ledarskap.se eller 0973 – 24 83 10.

Carsten Sommer chefcoach och outplacement. Carsten har en lång erfarenhet från det danska försvaret inom framförallt utvecklingsprocesser och coaching. Kontakt carsten@framgangsrikt-ledarskap.se

Kontakt

LinkedInprofil

anders@framgangsrikt-ledarskap.se

0793-24 83 10

Vår filosofi

Vår filosofi bygger på att det finns en integration mellan helheten och delarna och där alla ses som ledare och förmågan att bli ledare. Där alla har förmågan att se till sitt självledarskap och kunna se sin del i helheten.

Vårt sätt att arbeta

Vi utgår alltid från dina önskemål och behov. Det styr processen. Allt vad vi gör bygger på egna erfarenhet från ledarskap, vetenskapliga metoder som bygger på forskning inom ledarskap och organisation. För oss är det viktigt att vara uppdaterad vad som sker inom dessa områden.